eennaamvoorerfgoed.be

Tips uit België

Promotie film laten maken?

bedrijfsfilmVandaag schieten we een bedrijfsfilm voor een klein internetbedrijf. Het is een groep van zes jonge jongens, die samen een bedrijf zijn begonnen. Ze zaten bij elkaar in de klas op de HBO opleiding informatica, daar werkten ze al veel samen en maakten ze samen enkele apps en websites. Nu zijn ze voor hunzelf begonnen, ze hebben een snelle groei doorgemaakt, en hebben hun bedrijf al snel uitgebreid. Op het moment hebben ze nog heel veel kleine klanten, voornamelijk eveneens jonge start-ups, die op een vergelijkbare manier zijn begonnen. Nu willen de jongens grote vissen binnenhalen.

Om te vissen heb je echter aas nodig, daarom zijn wij ingehuurd om een bedrijfsfilm voor de jongens te maken. Ze willen de film op YouTube plaatsen, en op de lokale omroep zal hij als advertorial gedraaid worden. Door de jonge uitstraling van het bedrijf, hebben we gekozen voor een vlotte bedrijfsfilm met humor en actie. We volgen de jongens vandaag een dagje, en schieten ook beelden voor de bedrijfsfilm tijdens hun komende bedrijfsuitje. We zijn op pad met zijn drieën, ik ben regisseur en cameraman, en bij mij zijn mijn lichtman en geluidsman. Samen maken we een mooie bedrijfsfilm die deze jongens vooruit zal helpen.

Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>