eennaamvoorerfgoed.be

Tips uit Belgiƫ

De zomer trends volgen

Weet jij al wat de trends voor deze zomer worden? Deze zijn te voorspellen door de Italiaanse mode trend te volgen. Wat in Italiƫ in de mode is, word vaak ook in Nederland een grote trend.

Italiaanse mode

Italiaanse modeDe Italiaanse mode heeft de wereld in een stormloop overgelopen en de Italiaanse merken verkopen meer kleding dan ooit. De prijs van de kleding is hierdoor ook flink omhoog gegaan de laatste jaren. Ondanks de hoge prijzen verkoopt de kleding heel goed, omdat het bekend staat om zijn kwaliteit en design. Naast de bekende merken profiteren ook de kleinere merken hiervan, dat de kleding goedkoper verkopen.

Kleinere merken

De kleinere merken liften ook mee op het succes van de Italiaanse mode trend en verkopen hierdoor ook goed. Sommige maken zelfs een naam voor hunzelf, door de Italiaanse mode trend voor lagere prijzen te verkopen. Op deze manier hebben de consumenten keuze uit veel verschillende merken, met verschillende prijzen.

Online shoppen

De mindere bekende merken zijn meestal online te vinden, omdat ze geen vestigingen hebben in Nederland. Er zin wel Nederlandse webshops, dat de kleding verkopen. De kleding heb je dan ook meestal binnen een aantal dagen in huis en je kunt de kleding binnen 14 dagen retour sturen, wanneer je er niet tevreden mee ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>