eennaamvoorerfgoed.be

Tips uit Belgiƫ

Restaurant Mont

Als je op vakantie gaat naar Duitsland raden we je aan om onderweg even te stoppen om lekker te eten bij restaurant Mont. Het ligt net over de grens in Duitsland en als je onderweg bent is het de perfecte plek om even te stoppen om bij te komen.

Bij restaurant Mont kun authentieke Duitse gerechten proeven. In Nederland hebben we wel een aantal Duitse restaurants maar ze zijn echt niet te vergelijken. Je hebt ruime keuze uit heerlijke gerechten en het is de hele tijd smullen. Bovendien is de sfeer ook heel goed en het is een soort van gezelligheid die je alleen maar in Duitsland kunt vinden. Een lekker hapje eten en lekker drankje erbij, tenzij je de bob bent.

Veel Nederlanders stoppen onderweg even alleen maar voor restaurant Mont. Sommige mensen dat vlakbij de grens wonen, gaan er zelfs uit eten. Het eten is gewoon zo lekker dat het mensen blijft aan trekken. Het is ook niet alleen het eten maar ook restaurant Mont zelf. Ze weten iedere keer weer een gezellige sfeer te creƫren waardoor je volop kunt genieten van je maaltijd.

Voor meer informatie of reserveringen kun je terecht op de onderstaande websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>