eennaamvoorerfgoed.be

Tips uit Belgiƫ

Over ons

We zijn een netwerkvereniging die iedereen met een hart voor online erfgoed samenbrengt en ondersteunt. We ijveren voor een wereld waarin iedereen zijn online erfgoed kan beleven en ervan kan genieten. Via het beheer van erfgoedsites, de organisatie van erfgoedactiviteiten en onze rol van dienstverlener zorgen we ervoor dat we ons meer verbonden gaan voelen met ons online erfgoed.

Op onze website zul je dan ook verschillende erfgoedsites vinden dat met verschillende activiteiten bezig zijn. Er zullen websites bij zitten dat mensen enkel van informatie voorzien en websites dat producten verkopen en diensten aanbieden.

Er komen elke dag duizenden websites bij en een website is dan ook tegenwoordig de erfgoed van de toekomst. Informatie en technologie spelen steeds een groter rol in ons leven. We doen tegenwoordig dan ook veel online en dit zal enkel blijven toenemen. Onze doel is dan ook om een netwerk op te bouwen van de websites dat de erfgoed van de toekomst vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>